Osoite: Vanha talvitie 18, 00580 Helsinki. Toimisto avoinna ma-pe 04-16, la 05-10. Noutomyynti kuluttajille Helsinki ma-pe 04-16, la 05-10. Puh: 09- 862 10100. Fax: 09- 862 10130

Usein kysytyt kysymykset

Voit löytää vastauksen kysymykseesi alta.

Kuinka paljon kuljetus maksaa?

Toimitamme ostoksesi kätevästi 25 km:n säteellä Helsingin ja Turun toimipisteistämme hintaan 12,50 €. Nouto veloitukseton

Mitä maksutapoja hyväksytte?

Maksutavat

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron ja Mastercard)
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat (Pivo, MobilePay ja Siirto)
Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.
Maksaminen laskulla ja erämaksulla
Lasku

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector ja Jousto. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Mikä on tilaukseni toimitusaika?

Kaikki ennen klo 23:59 tehdyt tilaukset kotiinkuljetuksella toimitetaan seuraavan työpäivän aikana asiakkaalle perille.

Onko kauttanne turvallista tilata?

Meiltä tilaaminen on täysin turvallista.

Mitä tapahtuu kun olen jättänyt tilauksen?

Maksun suoritettuasi saat tilausvahvistuviestin ja tilauksen valmistuttua saat siitä vielä sähköpostitse ilmoituksen. Jos olet tilannut kotiinkuljetuksen, niin tilaus toimitetaan seuraavana työpäivänä perille.

Saanko tilausvahvistuksen?

Saat verkkokaupasta tilattaessa aina tilausvahvistuksen.

Lähetä viesti