fbpx

5 thoughts on “Tutustu talven uutuksiin!

  • Emmi Pärni says:

   Hei Heli-Anneli,

   minkälaista esitettä kaipaisit? Nettikaupasta löytyy listaus myynnissä olevista tuotteista hintoineen. Autamme toki mielellämme myös tuotteiden kanssa, mitä ei suoraan löydy nettikaupan valikoimasta.

  • Emmi Pärni says:

   Hei Mari! Alkuperämaat ovat merkattu aina kunkin tuotteen kohdalle. Luomua meillä on tällä hetkellä vähemmän valikoimassa, mutta tämäkin aina mainittu.

 1. Rita says:

  Tilasin eilen hedelmäboxin, lisäksi valittuja vihanneksia ja toimitus saapuikin jo tänään! Olin yllättynyt niin nopeasta toimituksesta. Sekä hyvästä palvelusta, tilauksen kommenttikenttään jätin mietteeni ja aamulla sain puhelun jossa asia kerrottiin. No nytpä tiedän, että toimii ja nopeaa on.

  Kun nyt toimituksesta on noin neljä tuntia olen mussuttanut hedelmiä oikein urakalla, vain yksi asia harmittaa: miksi en tilannut enemmän avocadoja! Se tilaamani yksi meni ”raakana” perille, en ole koskaan ennen Suomesta saanut yhtä hyvää, edes syöntikypsää. Ei tarvinnut sitruuunaa tai muuta tillbehöriä kaveriksi. Toinen puoli suoraan ruisleivän päällä siivutettuna. Mums!

  Ps. Voisitteko ottaa käytännöksi, että toimittaja soittaa kun lähtee tai on perillä, huonoliikkuisena mulla kestää tulla ovelle, enkä usein avaa edes ovea ellen odota jotain.

Comments are closed.

Liity jonotuslistalle Ilmoitamme sinulle kun tuotetta on saatavilla. Anna sähköpostiosoitteesi ilmoitusta varten.