Kevään voi jo maistaa!

 

Varastoihin on viime viikkojen aikana saatu varmoja kevään merkkejä: tankoparsaa, raparperia, porkkana- sekä retiisinippuja. Tämä on raaka-aineiden puolesta yhtä vuoden parhaista ajoista! 

Myös kotimaiset tuottajat ovat valmiita tulevaan kesäkauteen. Pyrimme suosimaan kotimaisia, mahdollisimman lähellä tuotettuja tuotteita, kun se on mahdollista. Esimerkin Turun alueella viljeltävät Sorrin salaatit ovay jo vuosia kuuluneet valikoimaamme.

Pääsiäinen aloitti kevään juhlakauden. Seuraavaksi vuorossa ovat vappu ja äitienpäivä – herkuttelu siis jatkuu! 

Kokkikoulu Live by Kape Aihinen

Tulossa pian! Olemme mukana myös toukokuussa järjestettävässä Kokkikoulu Livessä.

7.5 MENU

Grillattua härän marmorifileetä”Beef King” fenkolisalaattia ja Worcestershire-majoneesia

Hiillostettua lohta, korvasienimuhennosta, varhaisperunoita ja kevätvihanneksia

Rahkapannacotta ja mehustettua raparperia

Linkin lippukauppaan löydät alta!

https://shop.kks-restaurants.com/